data |
śniadanie |
II śniadanie |
obiad |
15.04. 2019 |
Chleb mieszany z masłem, szynka tradycyjna, pasta
z jaj, łosś wędzony,pomidor, ogórek, szczypiorek, miód mlek0 A:1,2,3,5,12 |
Sok z marchwi 100 % wafle ryżowe |
Zupa grochowa na wędzonce z ziemniakami, pierogi leniwe z cynamonem cukrem i masłem kalarepka do chrupania A:1,2,3,6, |
16.04. 2019 |
Chleb mieszany z masłem, dżem, parówki z
szynki, ogórek,pomidor, sałata, rzodkiewka, papryka, kawa na mleku A:1,2,5 |
Kisiel owocowy winogrona |
Zupa jarzynowa na kurczaku z ziemniakami i ziel,
pietr, kotlet schabowy duszony z warzywami, ziemniaki pure z
koprem, mizeria z ogórków A: 2,6, |
17.04. 2019 |
Chleb mieszany z masłem, miód, pasta z twarogu,
polędwica z indyka, papryka, pomidor, ogórek kiszony, sałata,
kakao A:1,2,5, |
Rogaliki z dżemem gruszka A:1,2 |
Zupa kalafiorowa na żeberkach z ziel, pietr,
makaron pene z sosem jogurtowo - truskawkowym kalarepka do chrupania A:1,2,6, |
18.04. 2019 |
Pieczywo mieszane z masłem, dżem, ser żółty,
ogórek, pomidor malinowy, sałata, papryka, zupa mleczna płatki kukurydziane A:1,2,5, |
ŚNIADANIE WIELKANOCNE żurek z biała kiełbasą, jaja nadziewane łososiem,szynka Małgorzaty, chleb z masłem, babka (wypiek własny) owoce suszone, napój cytrynowy, sałata, pomidorki koktajlowe, sałata, rzodkiewki, ogórki, - budyń waniliowy, banany (ok. godz. 13:30) A:1,2,3,6, |
|
19.04. 2019 |
Chleb mieszany z masłem, polędwica łososiowa,
ser wędzony, dżem jagodowy, rzodkiewka, pomidor, ogórek, kawa
na mleku A:1,2,5 |
Gofry z powidłami śliwkowymi jabłka A:2,6 |
Zupa pomidorowa z makaronem i z ziel,
ryż długoziarnisty na sypko z prażonymi jabłkami karotka do chrupania A:1,2,6, |
Alergeny A:
1.
gluten, 2. mleko, 3. jaja, 4. soja, 5. sezam, 6. seler, 7.gorczyca,
8. orzeszki arachidowe 9. orzechy, 10. łubin, mąka łubinowa, 11.
skorupiaki, 12. ryby, 13. mięczaki,14.dwutlenek siarki
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz