data | śniadanie | II śniadanie | obiad |
19.03. 2018 |
Samodzielne chleb mieszany z masłem, szynka z indyka, miód, ser królewski, pomidor, ogórek kwaszony, mleko | Sok z ananasów 100 % ciastka kruche pomarańcze |
Zupa szczawiowa na kurczaku z ziemniakami wędliną i ziel, ryż długoziarnisty z jabłkami prażonymi i śmietaną kalarepka do chrupania |
20.03. 2018 |
Chleb mieszany z masłem,
ser topiony, dżem wiśniowy, papryka, ogórek, rzodkiewka, kiełki zupa mleczna płatki owsiane |
Galaretka truskawkowa winogrono |
Zupa kalafiorowa na żeberkach z ziemniakami i ziel pietr. Gulasz wieprzowy w sosie myśliwskim, bukiet warzyw, kluski gnochi z koprem |
21.03. 2018 |
Bułki z masłem, pasta z
makreli, szynka sołtysa, miód lipowy, sałata, pomidor, kiełki szczypior, papryka kakao |
Bułka angielka z masłem
czosnkowym mandarynka |
Zupa pomidorowa z ryżem
na biodrówce z ziel, makaron penne w sosie jogurtowo truskawkowym karotka |
22.03. 2018 |
Chleb mieszany z masłem,
pasta z jaj ze szczypiorem, dżem, ser wędzony pomidor, ogórek
kwaszony
mleko |
Budyń czekoladowy jabłko |
Zupa fasolowa na biodrówce
z ziemniakami i ziel,
gyros z ryżem basmati, warzywami i sosem czosnkowym |
23.03. 2018 |
chleb wieloziarnisty z
masłem, metka bawarska, ser żółty, rzodkiewka, miód, sałata,
ogórek, kiełki
koreczek szynki, bawarka |
Jabłko zapiekane z cynamonem | Barszcz ukraiński na
żeberkach z ziemniakami i ziel,
filet z dorsza po grecku, ziemniaki purre z koprem, banan |
poniedziałek, 19 marca 2018
Jadłospis 19.03.2018 - 23.03.2018
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz