data |
śniadanie |
II śniadanie |
obiad |
25.03. 2019 |
Chleb mieszany z masłem, szynka tradycyjna, serek
topiony, pomidor, ogórek kiszony, sałata, dżem kawa na mleku A:1,2,,5 |
Sok jabłkowy biszkopty A:1 |
Kapuśniak kiszonej kapusty z ziemniakami z ziel,
pietr, spaghetti z czerwonym pesto i z filetem z piersi kurczaka kalarepka do chrupania A:1,2,6, |
26.03. 2019 |
Chleb mieszany z masłem, miód, pasztet z indyka,
polędwica, pomidor, sałata, rzodkiewka, ogórek, kakao A:1,2,5 |
Kisiel żurawinowy banan |
Zupa szpinakowa na kurczaku z ziemniakami, gołąbki
w sosie pomidorowym, ziemniaki pure z koprem A: 2,3,6, |
27.03. 2019 |
Chleb mieszany z masłem, dżem, ser żółty,
pasta z makreli, papryka, pomidor, ogórek kiszony, sałata,
rzodkiewka, mleko A:1,2,5,12 |
Bułka mleczna z masłem gruszka A:1,2 |
Zupa krem z białych warzyw z ziel, pietr,
ryż długoziarnisty na sypko z jabłkami prażonymi marchewka do chrupania A:2,6, |
28.03. 2019 |
Chleb mieszany z masłem, dżem, szynka z komina,
ser żółty, ogórek, pomidor malinowy, zupa mleczna płatki
owsiane A:1,2,5, |
Wafle ryżowe
jabłko |
Rosolnik na kurczaku z makaronem capelli
d’angelo i
ziel, pietr,
kluski ziemniaczane z wędliną i kiszoną kapustą A:1,6, |
29.03. 2019 |
Chleb mieszany z masłem, parówki z szynki, miód
jaja gotowane, szczypior, pomidor, ogórek pomidor, bawarka A:1,2,3,5 |
Jogurt bananowy (wyrób własny) winogrono A:2,6 |
Barszcz czerwony z makaronem i z ziel, paluszki
rybne z dorsza, ziemniaki pure z koprem, mizeria z ogórka w sosie
jogurtowym
A:1,2,6,12 |
Alergeny A:
1.
gluten, 2. mleko, 3. jaja, 4. soja, 5. sezam, 6. seler, 7.gorczyca,
8. orzeszki arachidowe 9. orzechy, 10. łubin, mąka łubinowa, 11.
skorupiaki, 12. ryby, 13. mięczaki,14.dwutlenek siarki
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz